Digital marknadsföring

Varje dag googlar svenskarna ca: 55 miljoner gånger. Det har aldrig varit viktigare att synas digitalt som det är nu.

SEMIO är en certifierad Google Ads-byrå med stor erfarenhet och bred kunskap när det kommer till digital marknadsföring. Med SEMIO som ansvarig för din digitala marknadsföring syns du då det verkligen räknas. Vi ser till att du syns då nya kunder söker efter dina produkter och tjänster. Att ta hjälp med sin digitala marknadsföring och annonsera på Google är ett effektivt och lönsamt om man vet vad man gör och gör det på rätt sätt. Det vet vi.

Vi tar hand om din digitala marknadsföring så du kan fokusera på de andra viktiga delarna av ditt förtagande, samtidigt som ditt företag växer.

SEMIO är en certifierad Google Ads-byrå.

Kontakta oss för att öka din försäljning.Digital marknadsföring med SEMIO vid rodret

Att synas digitalt är extra viktigt i dagens digitala samhälle. Nedan följer ett par punkter om hur SEMIO arbetar med digital marknadsföring.

Struktur och kunskap ger lönsamma digitala kampanjer

När du anlitar SEMIO för er digitala marknadsföring för annonsering på Google-Ads får du alla år av kunskap vi samlat på oss tillämpat för dig.

Vi andas ordning och reda vilket snabbt och tydligt kommer synas i ditt Google Ads-konto. Som SEM-specialister har vi under åren plockat på oss kunskap, erfarenhet och knepen som gör betydande skillnad för din digitala marknadsföring. SEMIO sätter sig snabbt in i ditt Ads-konto och sätter upp en strategi med fullt fokus på din lönsamhet.

Jaga inte kunder, låt kunden hitta dig

Istället för att du ska lägga pengar och energi på att jaga nya kunder låter vi kunden hitta dig. Med rätt digital marknadsföring syns du vid precis rätt ögonblick, då kunden söker det du erbjuder på Google. Med träffsäkra annonser och uträknade strategier ser SEMIO till att kunden hittar dig då det är ute efter att köpa dina produkter och tjänster.

Allt mäts och spåras för att veta exakt vad som generas

SEMIO samlar hela tiden in alla data som behövs för att ständigt kunna optimera din digitala marknadsföring. Vi spårar precis allt. Utan spårning är digital marknadsföring totalt bortkastat. Som vår kund har du alltid tillgång till dina siffror, data och statistik. Spårningen gör att vi nästan med säkerhet kan räkna ut vad kommande månadens digitala marknadsföring ska komma att generera.

Med SEMIO har du alltid full inblick i din digitala marknadsföring.

Du bestämmer din budget

Med SEMIO som specialist för er digitala marknadsföring rekommenderar vi alltid en budget. Men det är bara en rekommendation och det är alltid du som kund som bestämmer hur mycket du vill spendera på digital marknadsföring på Google Ads.

Viktigt för oss att veta innan vi startar igång vårat samarbete är hur mycket en konvertering är värd för ditt företag. Vad får en konvertering kosta. Hur mycket är ni villiga att spendera för ett klick som kan leda till en ny kund.

Direkt vi ser att det kan vara lönsamt att höja budgeten för din digitala marknadsföring kommer vi ta det direkt med dig.

Ett väl optimerat, strukturerat Google Ads konto är enorm tillgång för digitala marknadsföring.

Se ditt företag växa med digital marknadsföring

Punkterna ovan är några av våra utgångspunkter då vi bygger ditt Google Ads-konto och planerar strategin för ert företag. Vi vill generera lönsamhet genom lönsam digital marknadsföring åt ert företag.

För oss är transparens viktigt, du som kund har alltid full insyn och kommer ha full koll på vad digital marknadsföring på Google genererar er. Det är alltid du som kund som äger ditt Google Ads-konto och all data.

Vi fokuserar helt på din digitala marknadsföring så du kan fokusera på de andra viktiga delarna av ditt företagande.

Tillsammans får vi ditt företag att växa och vi ser till att du syns då det räknas.

Våra tjänster

SEMIO skapar lönsamma digitala kampanjer oavsett budget. SEMIO är en prestigelös och ansvarstagande partner med fokus på kvalitet och lönsamhet. Vårt mål är att du ska nå lönsamhet och samtidigt ha full insikt i dina digitala kampanjer

Digital marknadsföring på Google med mätbara resultat

För dig som vill sälja mer till en större kundkrets så är det en god ide att annonsera på Google med Google Ads. Att nå nya besökare och potentiella kunder till sin webbplats. Med mätbara resultat kan vi optimera dina kampanjer noggrant med data. Med den kunskapen i ryggen ser vi till så att du alltid visar dina annonser för relevanta och potentiella kunder. Med mätbara resultat gör det enklare för oss att rapportera till dig och för dig att räkna hem din investering i din digitala marknadsföring och annonsering på Google.

Googleannonsering som ökar din lönsamhet

Vårt mål är alltid din lönsamhet. Vi strävar ständigt efter att din avkastning ska vara så hög som möjligt när det kommer till din annonsering på google. För oss ligger utmaningen i att hitta lönsamhet i marknadsföringen för just din unika tjänst, vara eller produkt. Ett utmaningen vi gärna tar oss ann. De är många komponenter som ligger i grunden för en lyckad marknadsföring och annonsering. Utöver att hjälpa er med annonsering på Google hjälper vi er med att spåra viktiga händelser på er webbplats för att nå maximal lönsamhet.

Annonsering för din webbplats

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med att annonsera på Google och marknadsföring för olika webplatser. Vi arbetar helt transparent med våra kunder. Er lönsamhet vid annonsering på Google är vår högsta prioritet.

Kontakta oss för hjälp med din annonsering på Google

Vi nås här, på formuläret ovan eller nedan kontaktuppgifter.

Alltid med mätbara resultat och fullständig transparens