Vi marknadsför din webshop

Det finns många sätt att marknadsföra sin webbshop på. Ett effektivt sätt att nå nya kunder till sin webbshop är att annonsera med Google Ads. Med Google Ads når du kunden i samma ögonblick som hen söker din produkt. Med noggrant uträknade sökord och sökbeteenden så ser vi till att din annons syns då det räknas och blir lönsamt för dig.

SEMIO är en certifierad Google Ads-byrå.

Kontakta oss för att öka din försäljning.Syns vid rätt tillfälle

Att synas vid rätt tillfälle är avgörande. Med rätt digital marknadsföring av din webshop hittar kunden dig direkt den söker din produkt.

Marknadsföring av din webshop

Vi ser till att din webshop syns när någon söker exakt det du erbjuder. Vi ser till att du syns både med text-, display- och shoppingannonser.

Finns du då någon söker 

Varje dag görs över 55 miljoner Googlesökningar i Sverige. Syns du då det räknas och då du kan nå fler potentiella kunder och förläljningar?

Marknadsför din webshop med mätbara resultat

För dig som vill sälja mer till en större kundkrets så är det en god ide att marknadsföra din webbshop med Google Ads. Att få nya kunder till sin webbshop behöver inte betyda att kasta pengar i sjön. Vi optimerar dina kampanjer noggrant med data  och kunskap i ryggen så du alltid visas för relevant trafik. Vi marknadsför din webbshop både med textannonser och shoppingannonser vi strukturerar efter kategori så du enkelt kan hålla koll själv om du så önskar.

Öka lönsamheten i din webshop

Vårt mål är alltid din lönsamhet när vi marknadsför din webshop. Vi strävar ständigt efter att din avkastning ska vara så hög som möjligt samtidigt som vill vill sprida ditt varumärke till den publik som söker dig. För oss ligger utmaningen i ett hitta lönsamhet i marknadsföringen för just din unika webbshop. Ett utmaningen vi gärna tar oss ann. De är många komponenter som ligger i grunden för en lyckad marknadsföring. Hemsida och spårningen till din webbshop är viktig för att vi ska kunna uppfylla de resultat vi önskar.

Välj rätt kanal för att marknadsföra din webshop

Med Googles verktyg Analytics får du korrekta siffror. Statistik och data som ger dig full kontroll. Detta gör att du hela tiden vet vilka kanaler som fungerar för dig och din webshop. Detta gör valet enklare att välja rätt kanal för att marknadsföra din webshop. Tillsammans med en specialist får du ut maximalt av din budget och gör din marknadsföring lönsam. Samtidigt som du har full koll på vad det genererar.

Marknadsföring med Google Ads 

Allt är mätbart. Då du hela tiden får uppdateringar om vilka produkter som fungerar att marknadsföra i din webshop, vet du var du ska lägga din budget för att din marknadsföring ska bli ännu mer lönsam. Vi på SEMIO arbetar transparent med fokus på lönsam digital marknadsföring. Kontakta oss för att växa din webshop.

 

Som kund hos SEMIO äger du alltid din data. Vi arbetar helt transparent och skulle vi välja att gå skilda vägar överlämnas allting alltid till dig.

Våra tjänster

SEMIO skapar lönsamma digitala kampanjer oavsett budget. SEMIO är en prestigelös och ansvarstagande partner med fokus på kvalitet och lönsamhet. Vårt mål är att du ska nå lönsamhet och samtidigt ha full insikt i dina digitala kampanjer

Marknadsföring och annonsering för din webshop

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med googleannonsering och marknadsföring för olika webshopar. Vi arbetar helt transparent med våra kunder. Er lönsamhet vid annonsering på Google är vår högsta prioritet. Marknadsför din webshop med Google Ads, ta hjälp av oss och nå lönsamhet.

Kontakta oss för ökad försäljning

Vi nås här, på formuläret ovan eller nedan kontaktuppgifter.