SEM-specialist

Ta hjälp av en certifierad SEM-specialist för att nå ut till nya kunder och öka din försäljning.

En kunnig SEM-specialist som tar helhetsansvaret för din  annonsering på Google. Google Ads är ett effektivt sätt att nå rätt kund då de söker efter dig och din produkt eller tjänst. Med hjälp av en SEM-specialist vid annonsering på Google Ads ökar du chanserna att verkligen lyckas. Vi vill att du ska synas på exakt rätt tillfälle. Som Google certifierade SEM-byrå har vi erfarenhet och kunskap om hur vi ska gå tillväga för att få ut så mycket som möjligt av din budget. Att annonsera via Google Ads kan bli väldigt lönsamt så länge man gör det på rätt sätt vilket inte är helt enkelt om man inte vet var man ska börja.

Det vet vi. Under åren som SEM-specialister har vi samlat på oss erfarenhet och kunskap.

SEMIO är en certifierad SEM-byrå.

Kontakta oss för att öka din försäljning.Varför du ska anlita SEMIO som SEM-specialist

Anledningarna till varför du ska annonsera på Google och ta hjälp av SEMIO som SEM-specialister är många. Här listar vi några:

Struktur, erfarenhet och kunskap som gör skillnad

När du anlitar SEMIO med lång erfarenhet som SEM-specialist får du flera år av samlad kunskap tillämpat till dig.

Vi andas ordning, reda och struktur. SEMIO har under åren plockat på sig kunskapen och knepen som SEM-specialist som gör skillnad. Vi uppdaterar och utvecklar ständigt våra kunskaper.

Vi sätter sig snabbt in i ditt konto, analyserar, strukturerar och arbetar effektivt mot lönsamhet för dig.

Ordning och struktur som snabbt gör ditt Google Ads-konto mer lönsamt.


SEM-specialist som ser till att du syns då det räknas

Vi ser till att du syns då det verkligen räknas. Att du syns då kunden söker dina tjänster. Vår SEM-specialist ser till att kunden hittar dig på Google istället för att du ska jaga nya kunder.

Som din SEM-specialist ser vi till att du når de personer som verkligen är intresserade och söker dina produkter och tjänster.

Annonsera på Google med SEMIO som din SEM-specialist och syns då det räknas.

Allt är mätbart och ska mätas

Mätningen är det viktigaste som vi gör som din SEM-specialist. Utan den kan du lika gärna kasta pengar i sjön. Med SEMIO som Google SEM-specialist har du som kund alltid full koll på dina siffror.

Vi mäter allting så du med säkerhet vet vad din annonsering på Google genererar dig och ditt företag. SEMIO arbetar med full transparens. För en oss är mätningen viktig och gör så vi vet precis hur vi ska optimera dina digitala kampanjer för att nå lönsamhet för dig.

Nå nya kunder då det söker det du erbjuder

Som din SEM-specialist på Google Ads ser till att du syns när du vill synas. Med träffsäker annonsering når du nya kunder när de letar dina tjänster och produkter.  Som din samarbetspartner ser vi till att dina annonser placerar sig högst upp på Google då någon söker dina tjänster. Vi kommer också gärna med tips och förslag som kan tillämpas på din hemsida för att göra dina annonser ännu mera relevanta och kraftfulla.

Du bestämmer och har full kontroll på din budget

Som din Google SEM-specialist rekommenderar vi alltid en budget. Men det är alltid du själv som bestämmer hur mycket du vill lägga på annonsering varje månad. Hur mycket är en konvertering värd för dig. Hur mycket får en konvertering kosta. Hur mycket är du villig att betala per klick för att få nya kunder. Som din SEM-specialist är det viktigt för oss att veta vad som skapar mest värde och lönsamhet för ditt företag när vi planerar vår strategi.

Med SEMIO som din SEM-specialist får du ett sådant strukturerat och noggrant konto att du nästan med säkerhet kan veta vad månadens annonsering kommer generera ditt företag.

Som din SEM-specialist kommer vi rekommendera när vi ser att det kan vara lönsamt för dig att eventuellt höja din budget, men det är alltid du som bestämmer.

Se ditt företag växa med SEMIO som din SEM-specialist

De fem punkterna ovan är våra utgångspunkter som vi som din SEM-specialist arbetar med för att ditt ads-konto ska ha väloptimerade kampanjer.

Du som kund kommer ha extrem koll på vad din annonsering genererar.

När du anlitar SEMIO som din SEM-specialist kan du fokusera på andra delar av ditt företag så fokuserar vi på din digitala marknadsföring.

Som din SEM-specialist får vi ditt företag att växa.

Våra tjänster

SEMIO skapar lönsamma digitala kampanjer oavsett budget. SEMIO är en prestigelös och ansvarstagande partner med fokus på kvalitet och lönsamhet. Vårt mål är att du ska nå lönsamhet och samtidigt ha full insikt i dina digitala kampanjer

Annonsering på Google med mätbara resultat

För dig som vill sälja mer till en större kundkrets så är det en god ide att annonsera på Google med Google Ads. Att nå nya besökare och potentiella kunder till sin webbplats. Med mätbara resultat kan vi optimera dina kampanjer noggrant med data. Med den kunskapen i ryggen ser vi till så att du alltid visar dina annonser för relevanta och potentiella kunder. Med mätbara resultat gör det enklare för oss att rapportera till dig och för dig att räkna hem din investering i din annonsering på Google.

Googleannonsering som ökar din lönsamhet

Vårt mål är alltid din lönsamhet. Vi strävar ständigt efter att din avkastning ska vara så hög som möjligt när det kommer till din annonsering på google. För oss ligger utmaningen i att hitta lönsamhet i marknadsföringen för just din unika tjänst, vara eller produkt. Ett utmaningen vi gärna tar oss ann. De är många komponenter som ligger i grunden för en lyckad marknadsföring och annonsering. Utöver att hjälpa er med annonsering på Google hjälper vi er med att spåra viktiga händelser på er webbplats för att nå maximal lönsamhet.

Annonsering för din webbplats

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med att annonsera på Google och marknadsföring för olika webplatser. Vi arbetar helt transparent med våra kunder. Er lönsamhet vid annonsering på Google är vår högsta prioritet.

Kontakta oss för hjälp med din annonsering på Google

Vi nås här, på formuläret ovan eller nedan kontaktuppgifter.

Alltid med mätbara resultat och fullständig transparens