Google Ads – Sökordsannonsering

Nå dina mål med betald sökannonsering

Google är världens största sökmotor och Google Ads är ett effektivt och kraftfullt verktyg när du vill nå ut till personer som söker efter det du erbjuder. Betalda sökkampanjer i Google Ads kan därför vara ett sätt att nå dina försäljningsmål. Vi har betydande erfarenhet inom området vilket vi kan omvandla till ett lönsamt resultat för dig.

Strategi

Varje ny eller befintlig kampanj inleds alltid med att vi formulerar en hållbar strategi utifrån ditt företags förutsättningar.

Implementation

När vi har fastställt en strategi för din Google Ads-kampanj börjar vi arbetet med att skapa och implementera ditt konto.

Hantering

Ett antal löpande uppgifter måste hanteras regelbundet för att hålla ditt Google Ads-konto organiserat.

Optimering

Nu följer en lång rad uppgifter för att skapa lönsamhet i Google Ads. Din kampanj testas och optimeras kontinuerligt för att nå bästa resultat.

Rapportering

Inga hemligheter – total transparens. Första veckan varje månad får du en rapport som ger dig full insikt i dina digitala affärer.

Utbildning

Vi hjälper gärna de kunder som växer och vill ta in våra tjänster inhouse. Eller för företag som vill bli bättre på att hantera sina kampanjer.

Dra nytta av oss – vi har en effektiv metodik!

Hos oss betyder kunnande att vi faktiskt vet vad vi håller på med. Vi kan därför omvandla kunskapen till den insats du behöver. Vi har använt vår erfarenhet i Google Ads till att skapa och driva betalda sökkampanjer genom en väl utformad och effektiv metod.

Vinstgivande resultat är ingen slump

Tillsammans med dig tar vi sikte på ditt företags mål och planerar en marknadsföringsinsats som når fram och ger resultat. SEMIO skapar lönsamma digitala kampanjer i Google Ads genom vår struktur, erfarenhet och organisation. Inget lämnas åt slumpen.

Alltid med mätbara resultat och fullständig transparens