Hantering

Det finns ett antal uppgifter som måste hanteras regelbundet för att hålla ett konto effektivt. Det krävs kontinuerlig underhållning och administration för att uppnå största effekt i sina kampanjer.

För att en kampanj ska bli och förbli så effektiv som möjligt måste den ständigt underhållas. Vårt arbete består bland annat av att arbeta med Google och andra sökmotorer för att se hur annonserna mottas, sökordsoptimera, rensa bort irrelevant trafik och därmed eliminera onödiga utgifter, samt se till att era produkter, erbjudanden, länkar, hemsida och digitala närvaro ständigt är uppdaterad.

Våra tjänster inkluderar övervakning och hantering:

Vi granskar regelbundet dina söktermer, hittar nya sökord och nya möjligheter för dig att göra din annonsering så lönsam som möjligt. Denna process hjälper oss även att lokalisera irrelevant trafik.

Genom detta kan vi se vilka delar av vår annonskampanj som har blivit godkända. Vi arbetar för att få speciella förfrågningar och undersökningar färdiga så att du får ut maximalt av din annonsering.
Ibland har du sökord som inte ger visningar för dina kunder. Det beror på olika parametrar och när vi hittar dem arbetar vi för att minimera problemen, se över sökorden ordentligt eller ta bort de olönsamma.

Om ingen klickar på dina annonser lokaliserar vi varför. Det finns ett antal olika sätt att åtgärda problem genom att öka våra bud, ändra annonserna eller andra åtgärder beroende på orsak.

Om du är E-handlare använder vi anpassad kategorisering och spårning som följer och hanterar ditt produktflöde, följer upp dina försäljningserbjudanden och din förändrade lager